Is het design van jouw website ook verouderd?

zakelijk bellen

webdesign bedrijfIets waar iedere website eigenaar voor moet waken is een verouderd design. De ontwikkelingen op het internet gaan razendsnel, maar het is noodzakelijk om hierin mee te gaan wanneer je de beste resultaten met je website wilt realiseren. Het is de snelheid waarop de nieuwe ontwikkelingen elkaar opvolgen, waardoor het mensen regelmatig overkomt dat zij te laat zijn met het implementeren van de benodigde veranderingen. Is het design van jouw website ook verouderd?

Dan is het tijd om actie te ondernemen want zonder dat je het doorhebt zijn er diverse nadelen waar je op dit moment mee te maken hebt. Deze variëren van een niet optimale conversie tot het in gevaar zijn van de veiligheid van de website.

Relatie tussen design en conversies

De belangrijkste reden om actie te ondernemen wanneer er sprake is van een verouderd design op je website heeft te maken met de relatie tussen Webdesign en conversies. Het doel van een website voor een bedrijf is het genereren van nieuwe business. Dit kunnen meer verkopen zijn of het binnenhalen van klanten.

Het design van een website moet zo gemaakt worden dat de conversie van bezoeker naar klant zo hoog mogelijk is. Op het moment dat iemand je website te zien krijgt en het lijkt alsof hier in jaren niks aan gedaan is, dan zal de kans dat zij overwegen een klant te worden drastisch afnemen. Een nieuw en modern design brengt de conversieratio weer naar het gewenste niveau.

Beveiliging website up-to-date houden

beveiligingWaar we het nog niet over gehad hebben is de reden die het up-to-date houden van een website het meest noodzakelijk maken. Dit is namelijk de beveiliging. Op het internet zijn duizenden hackers actief. Zij proberen met bots de beveiliging van alle website te testen. Wanneer je een verouderde website hebt, dan is het onvermijdelijk dat deze een keer gehackt zal worden.

Op dat moment kunnen de hackers wat zij willen op je website plaatsen. Als bedrijf dat een reputatie hoog te houden heeft wil je dat natuurlijk voorkomen. Daarbij zijn er ook veel websites waarop persoonsgegevens van mensen bewaard worden. Als dit het geval is heb je een verplichting om de beveiliging op orde te houden.